Landelijke gites en safaritenten in West-Frankrijk

Maison Rurale, ons droomstukje Frankrijk

Welkom bij Maison Rurale, een heerlijke plek in de Vendee (Pays de la Loire) waar u op-en-top kunt genieten van prachtig weer, heerlijke natuur en verfijnde cultuur.

In 2011 zijn wij verhuist naar Frankrijk naar onze prachtige huis Maison Rurale. Maison Rurale is een grote woonboerderij (longére) gelegen aan de rand van Loge-Fougereuse, een klein plaatsje in de buurt van Mervent en Vouvant. Ons huis bevindt zich op een van de vele mooie plekken in de Vendée, het departement met – na de Cote ‘d Azure – het meeste aantal zon-uren per jaar (2700 t.o.v 1600 in Nederland!).
 

Wij verhuren een vier-persoons gîte, een twee-persoons studio en 2 safaritenten. De gîte en de studio zijn zelfstandige accommodaties met volledige privacy, voorzien van eigen toilet, badkamer en compleet ingerichte keuken. Daarnaast heeft u tijdens uw verblijf toegang tot een overdekt terras met barbecue en een groot zwembad met zonneweide. Ook is er op de zonneweide een leuke speelplek met trampoline voor de kinderen gecreëerd. Zélfs met hun eigen huisje, waarin ze lekker kunnen kokkerellen of kleuren op het krijtbord. Terwijl u ondertussen lekker kunt relaxen in 1 van de ligstoelen en goed zicht heeft op uw kinderen.

Rustige, sfeervolle omgeving

Broodjesservice in het hoogseizoen

Gratis Wifi

Kindvriendelijke locatie

1/1

Onze accommodaties in Frankrijk

Le Papillon

Hele jaar

Een mooie 4 persoons gîte met 2 slaapkamers en een sfeervolle houtkachel.

Vanaf:

€350 p.w

La Chenille

Hele jaar

Een heerlijk 2 persoons studio met knusse bedstee, complete keuken en eigen badkamer.

Vanaf:

€250 p.w

Safaritenten

Mei t/m oktober

Volledig ingerichte 4 persoons tent, waarbij u optimaal kunt genieten van het buitenleven

Vanaf:

€300 p.w

Bezoek ons ook op onze Facebook pagina

  • Facebook

CONTACT

info@maisonrurale.nl

Tel: +31(0)6 290 809 85

© Pope & Tilly Vakantiehuizen